søndag den 17. august 2014

Arkitektforbundet

Arkitektforbundet

ArkitektforbundetArkitektforbundet


Tilsæt de tørre ingredienser til dine foretrukne opskrift i krukken. Tænk chokolade chip boller, appelsin smør kage, müsli eller cookies. Vedhæft en smukt trykt opskrift, og måske binde et bånd rundt læben med en træske vedlagt.
Lolly Jar

Arkitektforbundet, Denne ene taler for sig selv! Vi ville gå til en farverig krukke af jellybeans, men mulighederne er uendelige. Slut af med et bånd og en gave tag.
Mummy Survival Kit

Arkitektforbundet, Dette ville indebære chokolade selvfølgelig. Læbepomade. Panadol. En hyggelig par sokker. Væv. Handcream eller badesalt. Glem ikke nogle organiske te!
Bath Jar


Arkitektforbundet

 Fyld glasset med bad bomber eller duftende sæber. Tilføj en farverig facewasher.
Herb Planter

Lag nogle potteblanding oven på en seng af småsten. Plant en lille urt, såsom koriander, mynte eller persille. Lav en smuk etiket, med instrukser om ikke at over-vand! Lav tre for en iøjnefaldende køkken vindue display.
syltetøjsglas

Hvis du har fået hjemmedyrkede frugt endnu bedre! Der fyldes op en stor parti, dækker lågene i smukke stof, og udskrive nogle smukke etiketter. Du vil altid have en dejlig personlig gave at uddele til venner og familie.
Mini Terrarium

Placer nogle småsten på bunden, en lille smule af pottemuld mix, og nogle små planter. Moss fungerer særlig godt, eller kaktus. Tilføj nogle små figurer til at give det en quirky charme, og du har fået en stor lille gave til en eller andens skrivebord.
sne Globe

Stick plastik figurer på indersiden låget på en krukke. Du vil måske ønsker at male låget med oliebaseret maling at gøre det ser færdig. Lad det tørre. Fyld glasset med vand, tilføje lidt glitter og et strejf af glycerin til at stoppe glitter fra sammenklumpning. Skru låget stramt, og pas på ikke at flytte figuren. Vend den om og tilbage igen, og se sneen falde!


Arkitektforbundet, Indretningsarkitekter gør strålende badeværelser for deres kunder og en masse hårdt arbejde går i at opfylde deres forventninger. Arkitektforbundet, så hvad sker der, når en indretningsarkitekt takler sin personlige badeværelse projekt?

Sydney indretningsarkitekt Michael Manzi har designet utallige badeværelser. Men når det kom til hans egen, fandt han det en meget anderledes oplevelse. "Det er virkelig rart, når det er dit eget badeværelse," siger Michael. "Du kan tage nogle flere risici med finish og ideer, og det giver dig mulighed for at være lidt mere spontan når de træffer beslutninger."

Arkitektforbundet, Opførelsen af ​​den nye privat badeværelse var en af ​​de første opgaver i et større hjem renoveringsprojekt, som Michael oplevede som en mulighed for at skabe noget lidt anderledes end normen. Arkitektforbundet, "Jeg ønskede at forsøge at skabe en ideel betonkube - en meget blokey, moderne badeværelse," siger han. "Arbejde på mit eget sted tilladt mig den luksus at være en smule selvoptagede." Ofring del af en eksisterende soveværelse plads blev det nye badeværelse renovering bygget bag en mur af skabene, med indgangen effektivt gemt væk bag en garderobe dør.


Arkitektforbundet,  Mens små, er det helt rigtige, ifølge Michael. "Hele Værelset var virkelig bygget op omkring den store 1200mm gulv fliser, som er reguleret bredden af ​​rummet. Hvis badeværelset var lidt større, ville det ikke fungere," siger han. På trods af sin størrelse, vises ensuite helt rummelige. "Grunden til at det virker, er fordi døren ikke åbner ind i lokalet - det er sat tilbage i garderoben," siger Michael.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar