lørdag den 25. oktober 2014

byggefirma

byggefirma

byggefirma
byggefirma

byggefirma

Mange af deres ideer fortsat indflydelse homeschoolers såvel som traditionelle undervisere. Lidt kendskab til nogle af de ideer de mest populære blandt homeschoolers vil hjælpe dig med at få forstand af den rigdom af tilgængelige materialer, når du begynder at træffe valg for din familie. Homeschooling, byggefirma, hjem skolegang, home undervisning, læring, teorier Pædagogiske teoretikere, fra filosoffer som Sokrates og Rousseau til forskere som Howard Gardner i dag, har behandlet teorier om læring. Mange af deres ideer fortsat indflydelse homeschoolers såvel som traditionelle undervisere. Lidt kendskab til nogle af de ideer de mest populære blandt homeschoolers vil hjælpe dig med at få forstand af den rigdom af tilgængelige materialer, når du begynder at træffe valg for din familie.

byggefirma

Jean Piaget og kognitiv udvikling Han foreslog, at børn gå gennem flere forskellige stadier i kognitiv vækst. Først kommer sensorimotor fase (født to år), hvor barnet lærer primært gennem følelse og bevægelighed. I præ-operationelle stadie (alderen to til syv), børn begynder at mestre symboler såsom sprog og begynder at kunne danne hypoteser baseret på tidligere erfaringer. På det konkrete tidspunkt (alderen syv til elleve), børn lærer at generalisere fra den ene situation til lignende sager, selv om en sådan argumentation er normalt begrænset til deres egne konkrete erfaringer. Til sidst, på den formelt operationelle fase (11 år ældre), børn kan håndtere abstrakte, form hypotese og frit mental spekulation. Selv om den hastighed, byggefirma, som børn kommer igennem faser varierer betydeligt, rækkefølgen af trin er ensartet for alle børn.

byggefirma

Derfor, for at være hensigtsmæssige og effektive, læring aktiviteter bør være skræddersyet til det kognitive niveau af barnet. Rudolf Steiner og Waldorf skoler Steiner inddelt børns udvikling i tre faser: alder syv børn lærer primært af imitation; fra syv til fjorten, følelser og følelser dominerer; og efter alder 14, udvikling af uafhængige ræsonnement færdigheder bliver vigtig. Waldorf uddannelse har en tendens til at fremhæve kunst og kunsthåndværk, musik og bevægelse, byggefirma, især i de yngre aldersgrupper, og skolebøgerne er afskrækkende for bøger de studerende gøre for sig selv. Waldorf teorier hævder endvidere, at det bør der lægges vægt på at udvikle den enkeltes selvforståelse og dom, byggefirma, afskærmet fra politiske og økonomiske aspekter af samfundet, indtil langt ind i puberteten.
byggefirma
Montessori og rede miljøet Italienske læge Maria Montessori's arbejde understregede idéen om den forberedte miljø: den rigtige omgivelser og værktøjer, byggefirma, så børnene kan udvikle deres fulde potentiale. Montessori materialer er omhyggeligt udvalgt, designet til at hjælpe børn lærer at fungere i deres kulturer og blive uafhængige og kompetente. Fokus er på skønhed og kvalitet, og det som forvirrer eller på undgås: manipulerende er lavet af træ i stedet for plastic værktøj er enkelt og funktionelt, og tv og computere er desillusioneret. Charlotte Mason: Vejledende naturlige nysgerrighed
byggefirma
Charlotte Mason var det nittende århundrede opdrager anbefalet uformel læring i barnets tidlige år kontrast med det preussiske system af ensrettede læring i vogue. Hun anbefalede art undersøgelse til at udvikle både observationelle evner og forståelse for skønheden i skabelsen og udvidet tilgang til undervisning historie geografi gennem rejser og undersøgelse af miljøet snarere end som samlinger af data til master.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar