lørdag den 25. oktober 2014

Tømrer

Tømrer

Tømrer
Tømrer

Tømrer

Retning væk fra stranden for at kravle op ad bjergsiden, vinke farvel til vores søvnige startpunkt, vi vender tilbage til stranden for at opdage en lille stenede cove. Fristet som vi kunne være at tage de græsklædte drejning til Pentire gård, vi afholder sig i bevidstheden om, Tømrer, at vi vil formidle gennem gården på vores hjemkomst rute. Overskrift og frem og opad, øges ligesom gispende halter er det værd, stien niveauer ud til at yde omfattende seaward synspunkter, som omfatter den dag mærke stepmotorerne punkt og fyret af Trevose hoved på afstand. Det øde sandstrand til den sydlige del af stepmotoren er Havn Cove, sædvanligvis befolkede med organer i sommermånederne. Se sejlbare, Tømrer, ruller af hø sidde på en bjergside, den frodige grønne felter kontrasterende den grå og lidt utiltalende ocean. Luk øjnene, vi opdager en stor behåret caterpillar i underskov, og når vi har set, et spil find caterpillar optræder; de er i overflod i dag. Vi passerer en National Trust underskriver, peger os op ad bakken til Gravhøje - en forhistoriske gravplads, hvor et væld af heather tilslører det, der ligger nedenunder.

Tømrer

Fortsatte på den blæsende rute til rocky over af Pentire punkt, her golde vulkanske bjergarter udgør forageren; se omhyggeligt og du vil se gasbobler i klipperne, der dannes når lava afkøles hurtigt i den gamle have ca. 350 millioner år siden. Ved Newland Rock kan ses offshore, Tømrer, mens gumpe punkt er synligt i en afstand, som en stegosaurus, sporadisk trekantede sten opdræt af græs forager. Så du kan udforske gump, finder du i ly for vinden, selvom du ikke ønsker at blive alt for længe i disse rolige lommer som er langt mere spektakulære yderligere op at klatre.

Tømrer

På den usædvanligt formede dobbelt forager af gumpe er resterne af en Iron-Age klippe castle, hvor en kæmpe tredobbelt facaden og grøft system beskyttet et areal på ca. 6 hektar i spidsen af odden. Vi udforskede den stencirkler, Tømrer, som sad inden for indhegningen, forsøger at forestille dem, der havde stået på den plads, Tømrer, hvor vi nu beundrede udsigten. Hvis bakkerne kunne tale ville de har meget at sige; udgravninger i samme område har udgravninger keramik fra det første århundrede før Kristi fødsel, der angiver handel med Middelhavsområdet. Den store offshore-rock bag den østlige forager er Mouls, som er et opdræt sted, søpapegøjer, suler og kittiwakes.
Tømrer
Når du kigger på, er jeg udfordre dig ikke at rulle ned af bakker, du har for nylig kvældet op. Udøve din cirkulær rute; efter mur indtil du når et vejkryds og hold til højre for at starte din indad loop.
Tømrer

Ingen kommentarer:

Send en kommentar