søndag den 17. august 2014

Arkitekter

Arkitekter

ArkitekterHan udtænkte også nogle kloge opbevaringsløsninger, med en forsænket badeværelsesskab monteret i ensuite væggen. Skabet er dækket af en abstrakt overflade mønster, som blev designet af hans kone, Flavia, tekstildesigner.

Badeværelset havde ingen windows, indføre naturligt lys var en af ​​de store interiør design udfordringer. Michael løst dette ved at installere et lys godt, som han siger, er en af ​​hans foretrukne aspekter af badeværelset projektet. "Farven bare skyder ned i den på det rigtige tidspunkt, og du får en nice slags glødende effekt. Det er virkelig ganske interessant, lyset og hvad det gør," siger han.

Bliver et splinternyt badeværelse byggeri, havde Michael ikke nødt til at kæmpe med eventuelle vanskelige udfordringer, såsom at flytte beslag rundt, og var i stand til at koncentrere sig om at arbejde ud ergonomi og hvordan rummet ville fungere bedst. Resultatet er en elegant og maskulin udseende ensuite, der fungerer perfekt. "Og jeg ved, det virker, fordi jeg har levet med det," siger han.

Arkitekter, Kontakt en indretningsarkitekt i dit område for at finde ud af, hvordan du kan gøre dit badeværelse projekt kommer til livet.


Arkitekter

Arkitekter Efter køkkenet, badeværelset skærme er generelt den dyreste renoveringsprojekt, den bedre sin tilstand, når de sælger dit hjem, jo bedre er dine chancer for at få en god pris.

Men det betyder ikke, du er nødt til at bruge en formue på en samlet revision at gøre et salg. Ved at gøre et par hurtige og enkle ting i dag, kan du forbedre udseendet og fornemmelsen af ​​dit badeværelse uden at bruge en cent.

"Når en potentiel køber kommer til at inspicere dit hjem, det vigtigste er at have badeværelset ren," siger indretningsarkitekt Michelle. "Hvis du gør det, kan den potentielle køber har udsigt til en ikke-så-nye design."

Det betyder grundigt oprydning enhver mug og sæberester, og rydde al unødvendig rod.

"Ting som slag tørretumblere, makeup og væv er ikke tiltrækkende, især i et lille badeværelse," siger Michelle. "Erstat disse elementer med en enkelt-stammede ornamental orkidé i en gryde, eller noget dekorativt forbindelse til badeværelset."

Skuffer, der ikke lukker, fordi de er brudt

Skåret og grimme fliser Lak, der er gamle og peeling

Et brusebad skærmen dør, der har brug for nye løbere, og vil ikke åbne korrekt

Mug og dårlig lugt fra dårlig ventilation

Utætte VVS.

Arkitekter, Hvis du har nogle ekstra kontanter til splash, overveje at udskifte gamle plast fittings med krom, sørge for alle dine tapware er vand effektivt, og investere i et par nye håndklæder til at supplere dit badeværelse farveskema.

"En masse af køberne ikke har den vision, som andre gør og har brug for lidt hjælp at forestille sig mulighederne," forklarer Michelle. "Et visuelt tiltalende værelse med opsmøgede håndklæder og en gæst sæbe pænt sidder på toppen vil give en potentiel køber stof til eftertanke."

Ligeledes fordi badeværelset er, hvor vi gerne slappe af og slappe af, overveje at have nogle duftende stearinlys brændende mens inspektionen sker. Endelig,
Arkitekter, hvis du tror, ​​du måske mangler det punkt med dit badeværelse, trække på hjælp fra en par friske øjne.

"Vi kan ikke altid se, hvad der er foran os hver dag," siger Michelle. "En anden udtalelse kunne være værd at din mens for salg af dit hjem."

Ingen kommentarer:

Send en kommentar