søndag den 17. august 2014

Havearkitekt

Havearkitekt

HavearkitektKontakt en indretningsarkitekt i dit område for at finde ud af, hvordan du kan matche badeværelse skærme, du ser i udstillingslokaler til at hjælpe du lander dette salg.


Selvom det er spændende at forbedre dit køkken design, er det vigtigt at huske nogle grundlæggende regler for at sikre, at du ikke løber ind i vanskelige omstændigheder ned renovering vejen.

Havearkitekt
 Det er fristende at gøre dit nye køkken design som high-end som muligt, men pas på ikke at overcapitalise. Når du er i tvivl, så brug den procentvise regel - eksperter rådgive at et køkken renovering ikke bør koste mere end 7 procent af købsprisen på dit hjem.

Havearkitekt, Drage fordel af apparat pakke salg, når du har brug for - samtidig med at købe tidligt kan dig en god handel, er det bedre at have dit køkken layout på plads, før du begynder strømpe op på køleskabe og ovne. På den måde kan du være sikker på at alt vil passe ind i dit design perfekt, i stedet for at være for stor eller lille.

Havearkitekt

Havearkitekt Det overordnede udseende af dit nye køkken planen er selvfølgelig vigtigt, men det er de detaljer - ting som antallet og placeringen af ​​power point og placering af lysarmaturer til at sikre velbelyste arbejdsområder. lægge så mange tanker i detaljer, som du gør de store, havearkitekt, dyre beslutninger.

Hvordan et køkken apparat eller stationære slut vil afvikle kigge i den samlede ordning af et færdigt værelse er en vigtig overvejelse, men lad ikke udseende alene bestemme hvert køb du foretager. Det er lige så vigtigt, hvordan en ovn, vask eller glas Stænkplader udfører, og om det har de funktioner, du har brug for.

En rød glas bagkant kunne være alle de vrede i udlandet, men vil du kan lide det i dit hjem et par år fra nu? Følgende tendenser er fint, men vær sikker på at du faktisk gerne et bestemt udseende, snarere end blot at blive tiltrukket af det faktum, at det er populært og vil levere et stilfuldt køkken.

Havearkitekt, Benchtops kan være dyrt, men ikke være fristet til at vælge en billig overflademateriale bare for at spare penge. Mere end nogen anden overflade i dit køkken, den stationære er den mest taktile overflade og vil også tage flest slag og skrammer, vælge den dyreste finish, du har råd til.

Kontakt en indretningsarkitekt til at sikre, at du undgår dyre køkken fejltagelser.

Havearkitekt, En fed tilgang til farve og nogle strukturelle ændringer gør denne lejlighed noget særligt. Kunst og moderne møbler kommer sammen i denne farvestrålende, asiatisk inspireret indretning. Efter at have tilbragt tre år, der bor i det sydøstlige Asien, Alison tilbage til Australien med masser af dekorative souvenirs. Møbler og kunstværker fra Indien, Havearkitekt, Singapore og Vietnam blev leveret tilbage hjem, mens Alison fandt en ny lejlighed; dens meget almindeligt interiør forudsat det perfekte lærred for hendes nye elementer. Med hjælp fra nogle fotografier af stykkerne, hun i gang med at genskabe et nyt rum inspireret af asiatisk design, med bistand fra indretningsarkitekt og dekoratør Michele Ardon.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar