søndag den 17. august 2014

Boligindretning

Boligindretning

Boligindretning

En måde at minimere risikoen er at kontrollere de specs for den anbefalede varme grænse for dit system. Sæt derefter et termometer op din pejs over din flammende ild i 12-18 timer, og se, hvor varmt det bliver. For mange ildsteder, vil en mantel stykke kombineret med en røgkanal sprede varmen i det omgivende rum, og mindske risikoen for varme påvirker tv'et. For andre systemer, kan risikoen simpelthen være for stor, og du ville være bedre stillet til at finde et andet sted til at montere fjernsynet.

OK. Så du har afvejet de risici, gjort din forskning, og du har besluttet at montere det på trods af alle debatten. Den næste beslutning er, hvordan man montere det sikkert.

 

Boligindretning

BoligindretningBoligindretning
Medmindre det er lavet af mursten, de sædvanlige over-pejs byggeri er en hul kasse med sært fordelte knopper. Du får brug for stud-finder til at hjælpe dig med at finde de pigge, og du bliver nødt til at se ud for de pigge, som er vægten bærere. Tag en masse aflæsninger at få det fulde mål for, hvor væggen er opbygget - trods alt, det er et meget tungt stykke udstyr til at montere, og du ønsker at gøre det rigtigt første gang.

Mens ideen om at skære ind i væggen og montering det inde i væggen kan synes en attraktiv mulighed, kan dette ikke være muligt, afhængigt af, hvilken type flue, du har. Du ønsker ikke at skære ind i det! Plus, er det garanteret at blive varmere inde i væggen end udenfor.

Endelig overveje, hvordan du kommer til at diskret køre kablerne fra TV'et til højttalerne og stikkontakt.
Boligindretning
Når du har afvejet de risici og taget springet, kan du beslutte at indkalde eksperterne. De Gule Sider har mere end 20.000 tv-installation eksperter, der er opført rundt om i landet til at hjælpe dig med at få jobbet gjort rigtigt, første gang. Må ikke risikere det!


Alle flaske op - 10 DIY gaver, du vil elske at give!

Boligindretning
Stearinlys i krukker

Hvorfor overforbrug på gaver? Når alle elsker en hjemmelavet gave, giver det mening at bruge lidt kreativitet til at gøre et stort indtryk. Her er vores DIY guide til 10 gaver, du vil elske at give.

Den ydmyge Mason Jar er kommet langt siden den blev opfundet som en beholder til at lagre konserverede frugter. Disse dage den lille glaskrukke kan findes i fashionable caféer og restauranter, hvor hipsters nippe til cocktails ud af dem, Boligindretning, eller de bliver fundet hængende henkastet fra bladgrøntsager grene belyst med lyse glødende stearinlys.

Deres brede munde og skrue-top låg har ophidset mange en listig-hældende menneske, og vi har besluttet at gøre vores top 10 liste over innovative måder disse krukker kan bruges som grundlag for billige og skæve håndlavede gaver. Kombineret med en bred vifte af printbare label skabeloner, som du kan finde online, disse små gaver er perfekte til lærere, veninder, Fars dag og Kris kringler.
syning Kit
Boligindretning
Fyldt med et par farverige ruller af bomuld tråd, Boligindretning, en lille saks, dameskrædder kridt og nogle smukke knapper, bliver krukken en fabelagtig lille sysæt. Det er virkelig kommer til sin ret med en hjemmelavet nålepude beliggende på toppen af låget.
Manicure i en krukke

Nogle krukker af neglelak, Boligindretning, neglelakfjerner, vatpinde og en mini manicure sæt, toppede med en smuk bånd bundet omkring krukken. Hvor let er det? Lav en funky etiket, eller vedhæfte en gynge tag til personalisere det.
Opskrift i en krukke

Ingen kommentarer:

Send en kommentar