søndag den 17. august 2014

arkitektforbundet, arkitekter, havearkitekt, boligindretning, københavnarkitektforbundet, arkitekter, havearkitekt, boligindretning, københavn

arkitektforbundet, arkitekter, havearkitekt, boligindretning, københavn

arkitektforbundet, arkitekter, havearkitekt, boligindretning, københavn
Micheles flair for dekoration resulterede i en unik sammensmeltning af asiatisk kunst med nye møbler. Efter anvisning fra hendes vovemod klient, var Michele ikke holde sig tilbage med at indføre stærke farver (såsom dyb rød soveværelse væg) og komplekse teksturer (i matchende mønstrede gardiner og bedhead stof). "Muren farve er en meget solid mørk purpur / pink," siger Alison. "Jeg ønskede nogle drama til det rum." Arkitektforbundet, arkitekter, havearkitekt, boligindretning, københavn, en af de mest markante og måske usædvanlige funktioner i hjemmet er den kunstfærdigt mønstrede Ralph Lauren tapet, der anvendes i forhallen. Mere almindeligt ses i en grand europæisk stil interiør, Michele tog en gamble at bruge det her, og det ser ud til at have båret frugt. "Det faktum, at Alison var glad for at bruge masser af farve var fantastisk," siger designeren. "Jeg havde set Ralph Lauren tapet før, og jeg var sikker på, arkitektforbundet, arkitekter, havearkitekt, boligindretning, københavn, at det ville fungere godt med den asiatiske føler, og også fremkalde en sofistikeret europæisk livsstil. Heldigvis Alison elskede tapet og alt andet lige flød omkring det."

arkitektforbundet, arkitekter, havearkitekt, boligindretning, københavn


Tilføjelse til stykkerne Alison havde bragt tilbage fra sine rejser, Michele havde andre møbler skræddersyet til lejligheden. Et skrivebord og stol, et tæppe, side-bord og en hovedgærdet til at matche den lyse soveværelse væg er alle nye og designet til at arbejde sammen med de asiatiske stykker. Mens ikke på den oprindelige dagsorden blev nogle strukturelle ændringer også foretages i hjemmet til at åbne rummet op, og lad lyset strømme igennem. "Vi lavede nogle arkitektoniske ændringer efter Michele foreslog at udvide et par døråbninger," siger Alison. "Døren ind i køkkenet nu går hele vejen til loftet, hvorimod før det var faktisk en meget lille og smal dør, kun omkring seks meter høj.

arkitektforbundet, arkitekter, havearkitekt, boligindretning, københavn
En anden væsentlig ændring til lejligheden var gulvet. Standarden bleg lejlighed tæpper bare ikke sidde godt med den nye asiatisk inspireret design og blev flået ud. Michele havde en flydende gulv lagt i, ved hjælp af træ bestyrelser rige røde toner. Men mens projektet forlænget forbi Alisons oprindelige plan, det hele faldt i hendes budget. "Selvfølgelig var jeg overholde et budget, men jeg behøvede ikke at prutte. Hvis jeg sagde, arkitektforbundet, arkitekter, havearkitekt, boligindretning, københavn, at jeg ikke kunne tillade noget, ville Michele komme op med et andet alternativ," siger Alison. "Vi havde et meget åbent forhold. Jeg tror det sker ikke altid sådan."
arkitektforbundet, arkitekter, havearkitekt, boligindretning, københavn
Min klient havde lige købt lejligheden efter at vende tilbage til Sydney. Hun havde boet i Singapore i mange år. Hun havde nogle kunst og et par tilbehør, men ikke alle møbler et hjem behov. Hendes korte var at bringe farve og liv til en meget kedelig rum, mens der ikke gør lejligheden føle rodet eller optaget.

Gulvtæppet blev erstattet med et flydende gulv. Vi valgte en vidunderlig Ralph Lauren tapet til indgangen, og brugte en blød grøn farve til de vigtigste boligareal vægge.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar