lørdag den 25. oktober 2014

3d artist

3d artist

3d artist
3d artist

3d, artist

Specifikt, nelliker, dandelions, 3d, artist, jasmin, rose, lavendel, violette , brune , og fællesspisning med margueritter er spiselige. Nogle af disse tilføjer en smuk aroma i skålen, og en meget romantisk bid. Disse blomster er perfekte til at tilføje en salat, for de skarpe farver, som gør altid en salat mere tiltrækkende, sammen med en delikat smag. Er der vigtige regler, som ubetinget skal følges ved brug af blomster i mad. Betydningen af sikkerhed, sikkerhed for den særlige blomst er af yderste vigtighed. Brug aldrig en ingrediens i din mad, som du ikke er sikker på er sikkert. Husk, 3d, artist, at mange blomster er giftige, så være sikker på identiteten af de blomster, du har valgt til at lave mad. Når først dette skridt er blevet kontrolleret, er vi klar til at gå videre til den næste regel i flower madlavning. Denne regel er stedet, hvor du får din blomst fra. Undlad at købe blomster til madlavning fra blomsterhandlere, medmindre det udtrykkeligt er vokset for at spise. De fleste blomster i en blomsterforretning er ikke steget som comestibles, og er derfor ikke behandlet som comestibles. De produkter, som disse blomster er behandlet med ikke at blive forbrugt. Således kan enten finde en blomsterforretning har specialiseret sig i blomster til at spise, 3d, artist, eller dyrk dine egne! Voksende dine egne blomster til fødevarer medfører stort set de samme regler som blomster til æstetisk nydelse, men sørg for at undgå pesticider, og bruger naturlige metoder til at holde insekter væk: plant et udvalg af blomster i nærheden af hinanden, så denne ligevægt kan medvirke til at afværge insekter; husk, at lady bugs er en god bug, der spiser mange skadedyr, 3d, artist, så kender dit venlige insekter; udtværing nogle hvidløg og kaffe maler i jorden ofte holder skadedyr væk som de hader den skarphed og bitterhed i disse fødevarer. Endelig, brug kun kronblade af blomster, som bierne kan fremkalde allergi og er bitter. Især for første gang flower kokke, brug små mængder, som en fødevare nye til fordøjelseskanalen indføres langsomt og let.

3d, artist

Nu, hvor vi er klar til at lave mad, lad tankerne rulle! Brug af blomster er meget varieret; de kan ledsage alt fra appetitvækkere til dessert. Blomster er perfekte ingredienser - beregnet for salte og søde retter, og kronbladene tilføj en dejlig smag og udseende til salater. Prøv at lave en salat blanding af grøntsager og frugter, og smide nogle blomster. Dette vil gøre skønheden i en varieret salat, og tilføjer en unik smag til følelsen af den kombinerede sødme og salthed. Herbal smørfedt har aldrig set flottere med blomsterblade blandet ind i dem, 3d, artist, og de fleste dej vil kun blive opgraderet med blomster blandet ind i dem. Forestil dig den skønne pandekager med nogle lavendel blomster spredt over! Drikkevarer vil se skarpt med blomster frosne i isterninger, mens te er lækker med aromatiske blomster. Tilføjelse af nogle rosenmarmelade til din te er også et lækkert alternativ til sødning af kaffe, så tænk på syltetøj kan du gøre fra blomster.

3d, artist

3d, artist
3d, artist

Ingen kommentarer:

Send en kommentar