lørdag den 25. oktober 2014

arkitektforbundet

arkitektforbundet

arkitektforbundet
arkitektforbundet

arkitektforbundet

Og alle altid føles behagelig som 99% af gæsterne gå nøgen solbadning. Terra Cotta Inn ligger i solrige Palm Springs, arkitektforbundet, Californien. http://palmsprings.com denne smukke resort ef-gennemsnit 340 solskinsdage om året og er den mest solrige by i USA. Det er world championship golf, kasinoer, shopping, teater og meget mere. Alt hvad man kan bede om på deres ferie. Hvem tager tøj valgfri ferier? Alle! Folk har været nudistsolbadning i århundreder. Endnu en af grundlæggerne, Ben Franklin var en stor tilhænger af nudistsolbadning. Nu hvor nogle nude feriesteder har været eksklusivt, flere og flere mennesker opdager det sjove af nude recreation. Nøgne solbadere spænder fra deres 20's og 70's alder. De er lærere, sygeplejersker, læger, advokater, ingeniører, revisorer, politi, brandmænd, filmstjerner, demokrater og Republikanere, arkitektforbundet, osv. De er alle. Hvad de har til fælles er, arkitektforbundet, at de ønskede at prøve noget nyt. De blev træt af den samme gamle kedelige, indelukket ferier på kædehoteller, arkitektforbundet, De ønskede at opleve noget anderledes. Hudfarvet rekreation er perfekt. Det er en fantastisk måde tilføje begejstring i et ægteskab eller forhold. Det er meget romantisk. Alle føler sig godt tilpas i tøjet valgfri resorts da gæsterne er screenet først og alle ved, at de ikke vilde, subsidy steder. Romantisk? Absolut! Men alle altid opfører sig omkring andre. Så det er et meget sikkert miljø for ægtepar. Og når du har boet i en tøj valgfri resort, du er hooked for life. For eksempel, en nylig TV Travel show kaldet "ultimative hoteller" kun rapporterede, at en beklædning valgfri resort gennemsnit lidt over 75% gentag gæster, som er en af de højeste gentag guest kurser i rejsebranchen.

arkitektforbundet

Hvorfor gå til tøj valgfri resort? Du kommer til at slappe af og have det sjovt. Marie Claire Magazine i en artikel om nøgenhed og krop billede sendt en reporter til beklædning valgfri resort. Hun rapporteret, "efter en timer med afslapning og snak, begyndte jeg at føle mig helt afslappet med både mig og min nye miljø ... Som weekenden skred frem, blev jeg mere og mere komfortabelt at være nøgne og jeg sikker på ikke går glip af det pres for at plukke noget ud at bære hver morgen! Men mest af alt var jeg føler mindre kritisk om min krop. I virkeligheden, da det blev klart ingen interesserede sig for husstørrelse, fandt jeg mig mindre selvkritisk samlede- og naturligvis mere sundhedsbevidste." Og du vil have det sjovt. På mange af de bedste tøj valgfri feriesteder, kan du møde turister fra hele verden. Mange livslange venskaber er startet op fra gæsterne snakker med hinanden. Uden at være iført tøj, folk bare naturligt mere fri og venligt.

arkitektforbundet

Så denne fars dag eller en dag for den sags skyld, hvis du er på udkig efter en ny ferieoplevelse, kontakt en tøj valgfri resort og gør din næste ferie til en sjov, arkitektforbundet, hudfarvet ferie
arkitektforbundet
Et farveskema: Til brug før du dekorerer
arkitektforbundet

Ingen kommentarer:

Send en kommentar