lørdag den 25. oktober 2014

Facademaling

Facademaling

Facademaling
Facademaling

Facademaling

De andre 98 procent er alle ... Hjem baseret business, internet markedsføring, at tjene penge online

Facademaling

Jeg for nylig gennemgået en af de mest informative og ærlig e-bøger om emnet Internet Marketing, jeg har læst i lang tid. En ærlig, hard core ser på verden med internet marketing ret "hemmeligheder i de store hunde!" For det første, Facademaling, lad mig fortælle dig op foran, der ifølge denne rapport, den store hunde er de 1 eller 2 procent, der faktisk gør en fuldtids indkomst i den vidunderlige undertiden skøre verden med Internet markedsføring. De andre 98 procent er alle os andre der kommer med deres programmer og køber deres ting! Hemmelighederne er marketing og reklame strategier, Facademaling, som de har desperat forsøgte at holde for sig selv .... så vi fortsætter med at købe deres programmer og deres ting!

Facademaling

E-bog foregiver at skære gennem de store dynger af misinformation, DIS-oplysninger, hype, og ud og løgne om internettet og giver dig en vej, en vej, som du kan sikkert til din egen personlige internet marketingfolk vindercirklen. Hemmeligheden bag de store hunde er strategisk udformet som en trin for trin kursus i internet markedsføring. Det er kontroversielt, at den deler med os alle disse strategier, som nogle internet marketingfolk foretrækker vi ikke kender.
Facademaling
F. eks. kapitel én begynder at spørge, om de læser kender forskellen mellem World Wide Web og internettet, hvilket tyder på, at forstå historien om internettet er afgørende for de valg, du har at gøre med en "Netpreneur", eller en person, der forsøger at skabe en fuldtids indkomst som en Internet udbyder. Bogen giver nogle kontroversielle udtalelser om den reelle værdi af ting som f. eks. søgemaskineoptimering og andre lovprist metoderne til at forbedre hjemmesiden placering i søgemaskiner. Den sammenligner disse lovprist metoder med de metoder, Facademaling, som de "store hunde" brug for at opnå synlighed på internettet og nå højere side rangliste.
Facademaling
I kapitel 2, forfatteren deler de fem store løgne om internettet. Mærkeligt nok, Facademaling, de fem store løgne lyder så meget som de fleste Internet reklamer som dukker op i vores kasser hver eneste dag. Get rich quick ordninger og andre metoder, Facademaling, der aldrig nogensinde til at virke som annonceret. Da bogen minder om et system, af en fantastisk hemmelighed af kørsel trafik til dit websted, som alle de store hunde i én eller anden form. E-bog tyder på, at alle de andre metoder du bruger til at drive trafik til dit websted er i sidste ende ineffektive og dyre.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar