lørdag den 25. oktober 2014

arkitekter

arkitekter

arkitekter
arkitekter

arkitekter

Oleoresin capsicum er den aktive ingrediens i peberspray, høstet eller stammer fra cayenne peber eller andre peberfrugter. Dens virkninger er fysisk invaliderende snarere end uendeligt irriterende; det gør det ideelt til selvforsvar spray, der er beregnet til brug på angribere der er immune over for smerte (psychotics, de under indflydelse af narkotika eller alkohol, eller bare "hårde gutter" ). Peberspray, købe peberspray, arkitekter, Mace vs. peberspray, peberspray vs. Stun Gun Peberspray er et overbegreb for alle selvforsvar spray indeholder oleoresin capsicum, et luftfartsselskab, og drivmiddel. Oleoresin capsicum er den aktive ingrediens i peberspray, høstet eller stammer fra cayenne peber eller andre peberfrugter. Dens virkninger er fysisk invaliderende snarere end uendeligt irriterende; det gør det ideelt til selvforsvar spray, der er beregnet til brug på angribere der er immune over for smerte (psychotics, de under indflydelse af narkotika eller alkohol, eller bare "hårde gutter" ).

arkitekter

Tåregas, på den anden side er almindeligvis lavet af én af to kemiske forbindelser: CS (orthochlorobenzalmalononitrile) eller KN (choroacetophenone). Disse forbindelser, når sprøjtet i ansigtet af en overfaldsmand, arbejde for at irritere øjnene, huden og luftvejene. De arbejder på smerte princippet, og så ikke er effektive mod dem, der er uigennemtrængeligt for smerte. Mace er et varemærke, der giver kun tåregas. Nu, Mace tilbyder flere forskellige former for selvforsvar spray, herunder: Mace Triple action er peberspray og tåregas og Ultra-Violet farvestof. Pepper spray fysisk invaliderer den overfaldsmand ved at presse hans øjne lukkede og stramme hans bronchiale rør, hvilket gør det umuligt for ham at se og meget svært for ham at ånde. Det tåregas irriterer de bronchiale rør, der får ham til at hoste. UV-farvestof mærker en overfaldsmand med lilla rod, gør ham let identificerbare.

arkitekter

Pepper Mace anvender en 10-procent oleoresin capsicum løsning og UV-farvestof. OC løsning er et særdeles stærkt; det kan ikke sparke så hurtigt som en mindre koncentration som 1-5 procent, men virkningerne er længere, arkitekter, nogle gange op til 45 minutter. Peber skum er det samme som peber Mace, men spray som skum i stedet for en flydende. Så som du kan se, er det ikke et spørgsmål om mace vs. peberspray, da Mace er simpelthen et varemærke. Spørgsmålet er egentlig en af tåregas vs. peberspray. Vinderen? Peberspray, arkitekter, hænderne ned.
arkitekter
En sammenligning af fem selskabsdyr sygesikring planer I øjeblikket er der kun en håndfuld firmaer, der tilbyder pet sygesikring. De fem mest populære virksomheder er kæledyr bedste Pet forsikring, arkitekter, veterinære Pet forsikring, ShelterCare, kæledyr sundhed og PetCare. Forsikring, pet, sundhed, pet-forsikring, hund, hund sygesikring
arkitekter
Det betyder ikke noget, arkitekter, hvis du allerede har besluttet at købe forsikringer til familiens kæledyr eller hvis du blot. Når du sammenligner citat af en sygeforsikring citerer en anden husk at basere doller beløb ikke er det eneste nummer, du skal overveje. Udover den månedlige betaling skal du sørge for, at du også tjekke, hvad type af veterinære pleje og behandlinger er omfattet (nogle grundlæggende forsikring planer omfatter ikke kræft behandling), hvilke fradragsberettigede du pet ejer, forventes at betale, er der et årligt loft over udgifter til lægebehandling, og hvilken type rabatter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar