lørdag den 25. oktober 2014

Facaderenovering

Facaderenovering

Facaderenovering
Facaderenovering

Facaderenovering

" en sjov og ny måde at lave en model hjem stå ud for børn er at have et kiddie ride i stuen. Det stenpejs kan eller ikke må stå i børnenes sind. Et kiddie ride vil sikkert alligevel. Et helt andet eksempel på kiddie ride som et markedsføringsværktøj i lobbyen på et pædiatrisk læge. Om lægen undersøger barnets tænder eller deres vorter, det er virkelig hårdt for en læge at differentiere sig selv fra en anden læge i betragtning af hans lægmand klienter. En måde at skelne en praksis er at skabe et sjovt carnival miljø i lobbyen med et kiddie ride. Børnene og forældrene for den sags skyld, kan sikkert ikke huske de kedelige kontor besøg, Facaderenovering, men de fleste sikkert vil huske og vil vende tilbage til sjove lobby. Dette er for at sige noget om en læge tilbyder en "magic" brik til at køre turen som god opførsel under en undersøgelse. Tænk på den tid en læge kunne gemme i løbet af året, hvis blot ét minut var barberes af hver undersøgelse for god opførsel.

Facaderenovering

"Sikke et fantastisk motiverende værktøj vores kiddie ride har været i vores læger Olaf," sagde Linda dag for pædiatriske og Teenage tandlæger i West Virginia. "Børnene ser frem til deres kontor besøg, Facaderenovering, fordi de kender til en spændende tur venter dem i slutningen." Et andet godt eksempel på kiddie ride som markedsføringsredskab er på en bil hos forhandleren. Når en familie med børn ture på partiet, i stedet for straks at tage dem til de køretøjer, som sælger tager familien til kiddie ride. Ud af hans eller hendes egen lomme han trækker en fjerdedel til at behandle de unge børn til et "gratis" tur. Denne praktiske læringsmiljø tankerne tilbage til psykolog Robert Breakfast Cialdini's skelsættende bog "indflydelse", Facaderenovering, og hans gennemgang af "klik" og "snurren" gengældelse. Sælgeren har givet børnene en gratis tur nu, Facaderenovering, hvor forældre vil reagere med saleperson deres tid og opmærksomhed, og måske mulighed for at matche et tilbud fra en konkurrerende forretning. Dette er for at sige noget om, at de forhandler med kiddie ride vil pynte i børnenes sind og sandsynligvis få talt om ved nadver tabel.

Facaderenovering

Mens de blev oprindeligt oprettet som automater, Facaderenovering, de reelle erhvervsmuligheder i dag af et kiddie ride er ikke i hvor mange sider i møntboks hver uge, men i hvor effektivt marketingfolk kan bruge denne klassiske amusement tur til at opbygge goodwill hos børnene og deres penge udgifterne forældre. En Kredit Reparation agentur - hvad kan det gøre for dig?
Facaderenovering
Har du virkelig brug for en kommerciel kredit reparation agentur? Sandsynligvis ikke. Kredit reparation agentur, kredit rådgivning agentur
Facaderenovering
En kredit reparation agentur annoncerer, at det kan hjælpe med at reparere dårlig kredit for at opnaa laan du skal købe en ny bil eller tager på ferie. Men man skal være omhyggelig ved indkobling af et af disse organer for mange af dem vil ikke give dig nogen oplysninger.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar